Sale Date Ended
Sale Date Ended
Page Views : 356
Privacy & Forensics on Cloud
The Summit focuses on multiple issues linked with the current use of cloud cyberspace by the various stake holders and creating awareness of the responsibility associated with the judicious use of this significant and powerful tool, without endangering the fragile security and social framework. We are bound by duty and principle to ensure that the advantages of cyberspace are utilized towards constructive initiatives across all domains, thereby spreading goodwill amongst one and all and the zest to contribute mightily to the development of our country.
The aim of this summit is to focus on data security,privacy threats and forensics on cloud environment that are evolving and living around the digital world and what all solutions can help handle data in a safe and secured manner. The conference is planned for one day with day one primarily focusing on corporate centric threats/ students carrier towards cyber security/issues and day two with focus on people centric issues.
Leading Security Evangelists will present on various topics addressing the Data security, Privacy threats and forensics on cloud and propose solutions to handle them safe. The panel discussions are aimed at discussing the raising cyber security awareness and job opportunities with top officials in the industry and also to provide a suggestions on the same. The event boasts with creating a security awareness on sensitive data that is shared online, by way of technical sessions, panel discussion and quiz .
Cloud computing is now a mission critical part of an enterprise. Join us for Privacy & Forensics on Cloud 2017 to discover lessons learned from enterprise experts in securing their clouds and achieving compliance objectives. A global list of industry experts will share their experiences and discuss the key security challenges of tomorrow. Get the big picture of the future of IT and our mandate to revolutionize security at CSA’s traditional kickoff to the conference.
Registration & Networking : Time Slot: 9:00AM – 9:45AM, Duration: 60 Mins
Welcome Address : Time Slot: 9:45AM – 10:00AM, Duration: 15 Mins
Keynote 1: Time Slot: 10:00AM – 10:30AM, Duration: 30 Mins
Benildus Nadar - Head - CSA India, Security Head - Deep Identity Pvt Ltd, India
Competent and dynamic Security Professional offering a distinguished career of donning leadership roles with insightful exposure to IT Consulting, Global IT Management, Business Delivery and Roll-out, Planning, and Vision for future projects / requirement, and Technology Management etc. Techno-savvy with comprehensive experience in formulating robust IT strategies coupled with hands on expertise in managing & leading teams for running successful process operations & developing Business Continuity Plans, Procedures, and Service Standards for Business Excellence.
Prior to joining Deep Identity, Benil held key leadership position within Ericsson, IBM, Fidelity Investments, COMODO and IDBI.
Benil holds MBA in Cyber Law and RISK Management, CISM, CRISC, CCSK, TOGAF. CeH, CHFI, CPISI, CIPP / IT.
Keynote 2: Time Slot: 10:30AM – 11:00AM, Duration: 30 Mins
Dr. S. AMAR PRASAD REDDY - Addl. Director – General -National Cyber Safety and Security Standards
He is the Board Member of National Cyber Defence Research Centre, Board Member, Village Development Corporation, Material Analysis Prime Committee – Member, National Cyber Crime Reference Handbook, A joint initiative by NCSSS & Ministry of MSME, Government of India, Project Architect – MSME CONNECT, A Joint Venture by NCSSS & Ministry of MSME, Government of India, High level Committee - Member, National Institute of Cyber Security, Standards Formation Committee – Member, National Cyber Safety and Security Standards, Summit Head – National Cyber Safety and Security Standards Summit 2014 -2015, A Joint initiative of State and Central Government of India, Founder Member – Justice Mohan Children’s University, Founder Member – Recruitment Analysis Council (RAC), Director – General, Entrepreneurs Council of India.
Break : Time Slot: 11:00AM – 11:15AM, Duration: 15 Mins
Speaker 1 : Time Slot: 11:15AM – 12:00PM, Duration: 45 Mins
Speaker 2 : Time Slot: 12:00PM – 12:45PM, Duration: 45 Mins
Topic : Experimental Test bed/Data set for Evaluating Cloud Security
Speaker 3 : Time Slot: 1:45PM – 2:30PM, Duration: 45 Mins
Mr. SathIsh AshwIn - Head - CSA Coimbatore Chapter, Head of Research and Opertaions - National Cyber Defence Research Centre, Sr. Security Analyst - Deep Identity Pvt Ltd, India
Speaker 4 : Time Slot: 2:30PM – 3:15PM, Duration: 45 Mins
Break : Time Slot: 3:15PM – 3:30PM, Duration: 15 Mins
Speaker 5 : Time Slot: 3:30PM – 4:15PM, Duration: 45 Mins
Shortlisted Candidates Security Presentation(Finals) - 4:15PM to 5:00PM, Duration 45 Mins
Award Distribution – CSA Coimbatore : Time Slot: 5:00PM to 5:20PM Duration: 20 Mins
Vote of Thanks : Time Slot: 5:20PM to 5:30PM Duration: 10 Mins
Note: Security Presentation Challenge(Paper Presentation) will take palce at different audoitorium at the same location.
Student Security Challenge is a one-of-a-kind competition designed to provide students across academic disciplines with a deeper understanding of the security challenges associated with cyber crisis and conflict. Part interactive learning experience and part competitive scenario exercise, it challenges teams to respond to a realistic, evolving cyberattack and analyze the threat it poses to national, international, and private sector interests.
Students will have a unique opportunity to present, interact with expert mentors and high-level cyber professionals while presenting valuable skills. Below are the topics,