CSA Coimbatore Summit - 2016

CSA Coimbatore Summit - 2016

 

  • CSA Summit

    Sale Date Ended

    INR 500
    Sold Out
  • Spot Registration

    Sale Date Ended

    0
    Sold Out

Invite friends

Contact Us

Page Views : 451

About The Event

 

We would like to let you all know that the CSA Coimbatore Chapter Inaugural Security Summit '16 on September 16, 2016 at Dr. GRD College of Arts and Science, Coimbatore has been postponed to a different date. Unfortunately, due to calamities observed with regards  to the Cauvery issue, we have received request from other participating Colleges, members and Speakers to postpone the event. Considering the situation and human safety on priority, the Board has decided to postpone the event without further notice. We shall update you with the postponed date at the earliest. 

 

 

Privacy & Forensics on Cloud 

Cloud computing is now a mission critical part of an enterprise. Join us for CSA Summit 2016 to discover lessons learned from enterprise experts in securing their clouds and achieving compliance objectives. A global list of industry experts will share their experiences and discuss the key security challenges of tomorrow. Get the big picture of the future of IT and our mandate to revolutionize security at CSA’s traditional kickoff to the conference.

 

Summit Schedule

Registration & Networking : Time Slot: 9:00AM – 9:45AM, Duration: 60 Mins

Welcome Address : Time Slot: 9:45AM – 10:00AM, Duration: 15 Mins

Keynote 1: Time Slot: 10:00AM – 10:30AM, Duration: 30 Mins

Benildus Nadar - Head, CSA India, General Manager, Deep Identity Pvt Ltd, India

Competent and dynamic Security Professional offering a distinguished career of donning leadership roles with insightful exposure to IT Consulting, Global IT Management, Business Delivery and Roll-out, Planning, and Vision for future projects / requirement, and Technology Management etc. Techno-savvy with comprehensive experience in formulating robust IT strategies coupled with hands on expertise in managing & leading teams for running successful process operations & developing Business Continuity Plans, Procedures, and Service Standards for Business Excellence.

Prior to joining Deep Identity, Benil held key leadership position within Ericsson, IBM, Fidelity Investments, COMODO and IDBI.

Benil holds MBA in Cyber Law and RISK Management, CISM, CRISC, CCSK, TOGAF. CeH, CHFI, CPISI, CIPP / IT.

 

Keynote 2: Time Slot: 10:30AM – 11:00AM, Duration: 30 Mins

Dr. S. AMAR PRASAD REDDY Addl. Director – General National Cyber Safety and Security Standards

Board Member, National Cyber Defence Research Centre. Board Member, Village Development Corporation. Material Analysis Prime Committee – Member, National Cyber Crime Reference Handbook, A joint initiative by NCSSS & Ministry of MSME, Government of India. Project Architect – MSME CONNECT, A Joint Venture by NCSSS & Ministry of MSME, Government of India. High level Committee - Member, National Institute of Cyber Security. Standards Formation Committee – Member, National Cyber Safety and Security Standards. Summit Head – National Cyber Safety and Security Standards Summit 2014 -2015, A Joint initiative of State and Central Government of India. Founder Member – Justice Mohan Children’s University. Founder Member – Recruitment Analysis Council (RAC). Director – General, Entrepreneurs Council of India.

Break : Time Slot: 11:00AM – 11:15AM, Duration: 15 Mins

Speaker 1 : Time Slot: 11:15AM – 12:00PM, Duration: 45 Mins

Mr. Imran Iraqi - Principal Technology Advisory Services, India & Middle-East

 

Mr. Imran is a Technology and IT strategy Consultant who has recently join CtrlS from PricewaterhouseCoopers (PwC). He has a total of around 17 years of work experience. He specializes in the area of Technology Transformation, Technology evaluation, IT Service Management, IT Infrastructure Assessment, Disaster Recovery, Information Security Management System, Cloud Adoption, IT Consolidation and Virtualization, Cloud Computing, Datacenter  migration, relocation and has also played Technology Evangelist and strategist roles in the various roles that he has handled in the past. Imran has exposure to working in India & Middle-East RegionImran has successfully helped many clients in a variety of industries to accomplish the end objectives and goals in their journey towards IT transformation    

Speaker 2 : Time Slot: 12:00PM – 12:45PM, Duration: 45 Mins

Mr. Madhan Mohan 

Mr. Madhan Mohan is a PMI, Certified Project Management Professional with more than 10+ years of Professional experience across Vulnerability Assessment, Cloud Security Lifecycle Deployment, IT Infrastructure Project Management, Infrastructure Tools Implementation etc., He did his masters in Communications & Networks Engineering, Napier Edinburgh University, Scotland, UK and he is currently working as a Product & Project Manager in Deep Identity, Chennai and he is also the Head of Cloud Security Alliance Chennai Chapter. Previously he has worked with Ericsson Global India Ltd, HCL Infosystems Ltd, Virgin Media -UK and Royal Bank of Scotland. He has managed people & projects to develop Solutions encompassing all phases of analysis, design, development, testing, Security, release, Post-production support, and implementation and customer sign-off using Java, C# .Net and ASP .Net technologies.
 

 

Lunch: Time Slot: 12:45PM – 1:45PM, Duration: 60 Mins

Speaker 3 : Time Slot: 1:45PM – 2:30PM, Duration: 45 Mins

Mr. SathIsh AshwIn - Head - CSA Coimbatore Chapter, Head National Technical Committee - National Cyber Defence Research Centre, Security Analyst - Deep Identity Pvt Ltd, India

Speaker 4 : Time Slot: 2:30PM – 3:15PM, Duration: 45 Mins

Break : Time Slot: 3:15PM – 3:30PM, Duration: 15 Mins

Speaker 5 : Time Slot: 3:30PM – 4:15PM, Duration: 45 Mins

Shortlisted Candidates Security Presentation(Finals) - 4:15PM to 5:00PM, Duration 45 Mins

Award Distribution – CSA Coimbatore : Time Slot: 5:00PM to 5:20PM  Duration: 20 Mins

Vote of Thanks : Time Slot: 5:20PM to 5:30PM  Duration: 10 Mins

 

Note: Security Presentation Challenge will take palce at different audoitorium at the same location.